Instinct - Corroder (yhtye); Ollila, Jaakko (kitaristi); Tervonen, Aki; Uusitalo, Heikki (rumpali) ([Suomi] : Several Casualties Productions : Rämekuukkeli-levyt : Tuhkaa & Paskaa Esittää Records, 2019)
6 kappaletta.
A-puoli: Join us ; Ecumenance ; Scum. B-puoli: Deathwish ; A long day ; Valid argument.
Tekstiliitteessä olevien kappaleiden sanojen lukeminen on erittäin vaikeaa.
Corroder (yhtye): Aki Tervonen (lauluääni), Heikki Uusitalo (rummut), Jaakko Ollila (kitara), Jaakko S. (sähköbasso).
Sanat: englanti.
Keywords: Corroder (yhtye) -- EP:t.; punk rock; hard rock