Causality and interpretation : integrating the technical and social aspects of design - Pikas, Ergo; Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulu. Rakennustekniikan laitos (Helsinki : Aalto University, 2019)
Põhjuslikkus ja tõlgendamine : projekteerimise tehniliste ja sotsiaalsete aspektide sidumine.
Väitöskirja
Keywords: rakennussuunnittelu; teoriat; suunnittelu; johtaminen; mallit (mallintaminen); väitöskirjat