Decisions to adapt : trade-offs, maladaptation and transformations in Nordic agri-food systems - Käyhkö, Janina, 1983-; Helsingin yliopisto. Bio- ja ympäristötieteellinen tiedekunta (Helsinki : University of Helsinki, 2020)
Tiivistelmä.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa.
Väitöskirja
Kuvailun perustana verkkoaineisto; nimeke PDF-nimiösivulta (Helda, katsottu 6.5.2021).
Keywords: ilmastonmuutokset; ilmastopolitiikka; maatalous; maataloustuotanto; elintarviketuotanto; ruokajärjestelmät; peltokasvit; kasvinviljely; maanviljelijät; käsitykset; sopeutuminen; päätöksenteko; Pohjoismaat; Pohjois-Eurooppa; väitöskirjat