Kontulan eteläosan, Mellunmäen ja Vartioharjun pohjoisosan viheraluesuunnitelma 2005-2014 - Rossing, Birgitta; Helsingin kaupunki. Rakennusvirasto (Helsingin kaupungin rakennusviraston julkaisut, ISSN 1238-9579, 2005)
Sammandrag.
Keywords: viherympäristö; viheralueet; puistot; viherrakentaminen; suunnitelmat; ympäristösuunnittelu; Kontula (Helsinki); Mellunmäki (Helsinki); Vartioharju (Helsinki)