Täplälampikorennon (Leucorrhinia pectoralis) elinympäristön perustaminen ja seuranta vuoteen 2013 - Korkeamäki, Esa; Kymijoen vesi ja ympäristö (yhdistys) (Kymijoen vesi ja ympäristö ry:n tutkimusraportti, ISSN 2670-2185, 2014)
Newly formed wetland pools for Leucorrhinia pectoralis : monitoring results 2013.
Keywords: sudenkorennot; elinympäristö; lintuvedet; allikot; umpeenkasvu; vaikutukset; ruoppaus; Kaakkois-Suomi