Katsaus Euroopan kaupungeissa tehtyihin ilmansuojelun toimintaohjelmiin - Weckström, Mervi; Helsingin kaupunki. Ympäristökeskus (Helsinki : Helsingin kaupungin ympäristökeskus, 2007)
En utsikt över luftvårdsprogram i europeiska städer.
Julkaisussa virheellisesti ISSN-tunnus 1235-9718.
Keywords: ilmansuojelu; suunnitelmat; toimintaohjelmat; kaupungit; Eurooppa