Särkkäniemen luonnonsuojelualueen hoito- ja käyttösuunnitelma 2009-2018 - Aspelund, Paula; Paaer, Pekka; Helsingin kaupunki. Ympäristökeskus (Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen julkaisuja, ISSN 1235-9718, 2009)
Skötsel- och nyttjandeplan för Ratauddens naturskyddsområde 2009–2018.
Keywords: Särkkäniemen luonnonsuojelualue; luonnonsuojelualueet; luonnonhoito; luonto; virkistyskäyttö; Helsinki