Kuultopaperien kartasto : kontekstuaalisia reittejä Anu Kaipaisen kirjalliseen strategiaan - Leppihalme, Ilmari, 1961-; Oulun yliopisto. Humanistinen tiedekunta (Oulu : Oulun yliopisto, 2019)
An atlas made of tracing paper : contextual routes to the literary strategy of Anu Kaipainen.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta.
Väitöskirja
Keywords: Kaipainen, Anu, -- 1933-2009.; 1960-luku; kirjallisuudentutkimus; feminismi; taiteilijaromaanit; modernisaatio; kokemukset; subjekti (kirjallisuudentutkimus)