Viimeinen juna kotiin ; Archipelago - Tiilikainen, Pekka, (Pekka Antero); Heinonen, Juha, (kitaristi); Venemies, Jori, 1966-; Lund, Mikko, 1971-; Cilia, Martin; Könönen, Hannu; Narsakka, Marjaana; Tiilikainen, Pekka, (Pekka Antero); Pekka Tiilikainen & Beatmakers; Beatmakers (1988); Turenki Records ([Janakkala] : Turenki Records, 2019)
2 kappaletta.
Pekka Tiilikainen (tuottaja), Beatmakers (tuottaja).
Pekka Tiilikainen & Beatmakers (yhtye): Pekka Tiilikainen (lauluääni, kitara), Juha Heinonen (kitara), Jori Venemies (sähköbasso), Mikko Lund (rummut, lyömäsoittimet). Lisäksi: Martin Cilia (lap-steel), Hannu Könönen (urut). - Taustalaulu: Marjaana Narsakka.