Johtaminen ja tuottavuus : henkilöstön johtaminen menestystekijänä - Aura, Ossi; Eskelinen, Juha; Ahonen, Guy, 1952-2022; Kuosmanen, Timo; Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu. Tieto- ja palvelutalouden laitos (Helsinki : Aalto-yliopisto, 2019)
Management and productivity : people management as a success factor.
Keywords: johtaminen; henkilöstöjohtaminen; strateginen johtaminen; yritykset; tuottavuus; kannattavuus; teollisuusyritykset