Adressaadi dünaamika ja kirjanduse pingeväljad - Kirss, Tiina Ann; Kurvet-Käosaar, Leena, 1969-; Laak, Marin, 1964-; Merilai, Arne; Raid, Katrin; Soovik, Ene-Reet, 1968-; Eesti Kirjandusmuuseum; Tartu Ülikool (Tartu : Tartu Ülikooli kirjastus, 2016)
Summaries.
Sisältää bibliografisia viitteitä.
XLUETTELOITU
Keywords: kirjallisuudentutkimus; reseptio; litteraturvetenskap; reception (mottagande); Viro; Estland