Lämpökuvantaminen nautojen terveyden ja hyvinvoinnin seurannan apuvälineenä - Frondelius, Lilli; Nykänen, Inka; Mononen, Jaakko; Ruuska, Salla; Pekkarinen, Sami; Lindeberg, Heli; Luonnonvarakeskus (Luonnonvara- ja biotalouden tutkimus, ISSN 2342-7647, 2019)
Abstract.
Keywords: nauta; eläinten hyvinvointi; seuranta; kuvantaminen; lämpökuvaus; tuotantoeläimet; terveydentila