Teknologian arviointeja. 11, Sosiaalinen pääoma ja tieto- ja viestintätekniikan kehitys : esiselvitys - Pekonen, Osmo, 1960-2022.; Pulkkinen, Lea, 1939-; Suomi. Eduskunta. Tulevaisuusvaliokunta ([Helsinki] : Tulevaisuusvaliokunta, 2002)
Socialt kapital och utvecklingen av informations- och kommunikationsteknik.
Social capital and development of information and communication technology.
Julkaisussa virheellisesti painetun ISSN-tunnus: 1239-1638.
Keywords: sosiaalinen pääoma; teknologinen kehitys; sosiaaliset vaikutukset; aluekehitys; tietoyhteiskunta; tietotekniikka; viestintätekniikka; verkostoituminen; sosiaaliset suhteet; lapset (ikäryhmät); nuoret; mediakulttuuri; uusmedia; matkapuhelimet; tietokonepelit; Internet; sähköposti; lapsen kehitys; kasvuympäristö; mediakasvatus; luottamus; yhteisöllisyys