Narrative spaces : on identity work and placeness through arts-based narrative practices - Akimenko, Daria; Lapin yliopisto. Taiteiden tiedekunta (Acta Universitatis Lapponiensis, ISSN 0788-7604, 2018)
Abstract.
Keywords: ammatti-identiteetti; narratiivisuus; identiteetti; paikka; taidelähtöiset menetelmät; osallistaminen; soveltava taide; taiteellinen tutkimus; etiikka