Tuu tanssimaan - Korpela, Jukka; Hämäläinen, Saara; Liski, Jussi, 1960-; Maaskola, Merja ([Suomi] : Jukka Korpela, 2018)
1 kappale.
Tuu tanssimaan.
Jusis Liski (tuottaja).
Jukka Korpela (lauluääni), Merja Maaskola (harmonikka), Jussi Liski (sähköbasso, kosketinsoittimet, rummut), Saara Hämäläinen (taustalaulu).
Keywords: Korpela, Jukka -- singlet; viihdemusiikki; tanssimusiikki