Uppo-nalle unelmoi. - Makkonen, Matti, 1970-; Asikainen, Joonas, 1987-; Boesen, Kira; Orpana, Elina; Pylvänäinen, Päivi; Laamanen, Kirsi; Mieskonen-Makkonen, Susanna; Teikari, Maija; Boesen, Kira; Trio Tanguango; Nova Records Oy ([Savonlinna] : Nova Records Oy, 2018)
22 kappaletta.
Uppo-Nalle unelmoi -musiikkisatu.
Matti Makkonen (tuottaja).
Kira Boesen (ohjaaja).
Kira Boesen (puheääni, kertoja), Joonas Asikainen (baritoni, puheääni, Uppo-Nalle), Päivi Pylvänäinen (sopraano, puheääni, Reeta), Elina Orpana (lauluääni, puheääni, Kumma-Nalle).
Trio Tanguango (soitinyhtye): Susanna Mieskonen-Makkonen (viulu), Kirsi Laamanen (harmonikka), Maija Teikari (piano), Matti Makkonen (johtaja, sello).
Keywords: lastenmusiikki; musiikkinäytelmät