Musta Risti - Musta Risti; Hautala, Joel; Lehtonen, Leo; Lindeman, Marko; Peltola, Juuso; Toiviainen, Einari; Uusitalo, Heikki, 1941-2017; Svart Records ([Turku] : Svart Records, 2018)
7 kappaletta.
Peto -- Kelmeät silmät -- Tuhkaviitta -- Laivue -- Kaaoksen lapset -- Moottoriritari -- Tule esiin tuho.
Kansitaide: Sadist Stalker.
Musta Risti (tuottaja).
Musta Risti (yhtye): Einari Toiviainen (lauluääni), Leo Lehtonen (kitara, sähköurut), Juuso Peltola (kitara), Marko Lindeman (sähköbasso), Joel Hautala (rummut). Lisäksi: Heikki Uusitalo (rummut raidalla 6).
Sanat: suomi.
Keywords: Musta Risti -- albumit; heavy metal; punk rock; hard rock