Alkuteos - CMX (yhtye); Halmkrona, Janne, 1968-; Laitinen, Erno; Rasio, Timo; Wahlström, Olli-Matti; Yrjänä, A. W., 1967-; Sony Music Entertainment Finland (2009-) ([Helsinki] : Sony Music Entertainment Finland Oy, 2018)
8 kappaletta.
A-puoli: Elementa ; Paratiisin Eeva ; Puolikas hyvää ; Neljäkymmentä päivää. B-puoli: Verenpuna ; Sulaneet muovisotilaat ; Knox om pax ; Alkemisti.
CMX (yhtye): A. W. Yrjänä (lauluääni, sähköbasso, ohjelmointi), Janne Halmkrona (kitara), Timo Rasio (kitara), Olli-Matti Wahlström (rummut, lyömäsoittimet). Lisäksi: Erno Laitinen (kosketinsoittimet, ohjelmointi).
Sanat: suomi.
Keywords: CMX (yhtye) -- albumit; rock