Jazz Liisa. 17/18, Juhani Aaltonen, Esa Helasvuo, Teppo Hauta-aho, Edward Vesala 1973, Edward Vesala Ensemble 1974 : live in studio. - Aaltonen, Juhani, 1935-; Hauta-aho, Teppo, 1941-2021; Helasvuo, Esa, 1945-; Honkanen, Antero, 1941-; Lahti, Pentti, 1945-; Lievonen, Make, 1947-2016; Paakkunainen, Seppo, 1943-; Salminen, Simo, 1956-2014; Stan, Mircea, 1943-; Vesala, Edward, 1945-1999; Edward Vesala Ensemble; Svart Records ([Helsinki] : YLE ; [Turku] : Svart Records, 2018)
8 kappaletta.
Spoken introduction ; Osa ; Bhaki / esittäjä Juhani Aaltonen, Esa Helsvuo, Teppo Hauta-aho ja Eedward Vesalan yhtyeinen yhtye. Spoken introduction by Matti Poijärvi ; Areous vlor ta ; The wind ; Interview with Edward Vesala ; Nan Madol / esittäjä Edward Vesala Ensemble.
Uudelleenmasteroitu 2016 (Pauli Saastamoinen, Finnvox Studiot).
Kansitaide: Jussi Karjalainen.
Juhani Aaltonen, Esa Helasvuo, Teppo Hauta-aho ja Edward Vesala / yhteinen yhtye /2-3): Juhani Aaltonen (tenorisaksofoni / 2-3), Esa Helasvuo (piano /1), Teppo Hauta-aho (kontrabasso /1-3), Edward Vesala (rummut /1-3). Edward Vesala Ensemble (yhtye /5-8): Edward Vesala (rummut, lyömäsoittimet /5-8), Simo Salminen (trumpetti /5-8), Mircea Stan (pasuuna /5-8), Juhani Aaltonen (saksofoni /5-8, huilu /6), Seppo "Paroni" Paakkunainen (saksofoni /5-8, huilu /6), Pentti Lahti (saksofonit /5-8, huilu /6), Teppo Hauta-aho (kontrabasso /5-8), Make Lievonen (sähköbasso /5-8), Antero Honkanen (tekninen toteutus /8).
Keywords: jazz