Iron - Ensiferum (yhtye); Enho, Meiju; Fokin, Oliver, 1979-; Kontio, Eveliina; Miettinen, Jukka-Pekka; Mäenpää, Jari; Saari, Kaisa (Kaisa Leena Helena); Toivonen, Markus, 1979-; Vigman, Vesa; Blood Music Oy (Helsinki : Blood Music, 2017)
10 kappaletta.
Uudelleenjulkaisu.
Ensiferum (yhtye): Jari Mäenpää (lauluääni, kitara, ohjelmointi: syntetisaattori), Markus Toivonen (kitara, rumpu: samaanirumpu), Meiju Enho (kosketinsoittimet), Jukka-Pekka Miettinen (sähköbasso), Oliver Fokin (rummut, tamburiini). Lisäksi: Kaisa Saari (lauluääni, tenorinokkahuilu, sopraanonokkahuilu, tinapilli), Vesa Vigman (buzuki, mandoliini, saz, dulcimer), Eveliina Kontio (kantele). - Muut avustajat lueteltu tekstilehtisessä.
Keywords: Ensiferum (yhtye) -- albumit; heavy metal; death metal