Matilda - Pekko Käppi & K:H:H:L; Käppi, Pekko; Laine, Tommi; Moisio, Laura, 1987-; Räikkä, Tanjalotta, 1962-; Vapaavuori, Nuutti, 1973-; Viitanen, Jani, (Jani Sulo); Svart Records ([Turku] : Svart Records, 2017)
10 kappaletta.
A-puoli: Ikuiset pahantekijät ; Sata irti revittyä kieltä ; Matilda ; Supermies ; Kivi kulkee. B-puoli: Armoa ihminen ; Palavien lasten laulu ; Hullu tyttö, villi tyttö ; Oksia, puita, kuolleitten luita ; Kaikkeus.
Jani Viitanen (tuottaja), Pekko Käppi & K:H:H:L (tuottaja).
Pekko Käppi & K:H:H:L (yhtye): Pekko Käppi (akustinen jouhikko, harppu, sähköinen jouhkko, akustinen kitara, mellotroni, lyömäsoittimet, ohjelmointi, lauluääni), Tommi Laine (sikarilaatikkokitara, akustinen kitara, sähkökitara, baritonikitara, slidekitara, steel-kitara, cavaquinho, rummut, lyömäsoittimet, syntetisaattori, ohjelmointi, lauluääni), Nuutti Vapaavuori (sikarilaatikkobasso, sähköbasso, lyömäsoittimet, syntetisaattorit, ohjelmointi, lauluääni), Jani Viitanen (syntetisaattorit, syntikkabasso 7), Laura Moisio (lauluääni 1-4), Tanjalotta Räikkä (puheääni 7).
Sanat: suomi (esityskieli), englanti.
Keywords: Pekko Käppi & K:H:H:L -- albumit; rock; folk rock