So many different ways - Pasanen, Pena; Isotalo, Erkka; Kaukola, Eero; Talikka, Seppo; Pena and Friends ([Suomi] : [kustantaja tuntematon], 2017)
7 kappaletta.
So many different ways ; Love and dance ; Victims of war (OMRAN) ; Cold winter day ; Standing in the rain ; I don't like RAP-music ; Going home.
Eero Kaukola (tuottaja).
Pena and Friends (yhtye): Pena Pasanen (lauluääni, sähkökitara, akustinen kitara), Erkka Isotalo (sähkökitara, akustinen kitara, lyömäsoittimet, kosketinsoittimet, taustalaulu), Seppo Talikka (sähköbasso, taustalaulu), Eero Kaukola (rummut, kosketinsoittimet, taustalaulu).
Keywords: Pena and Friends -- albumit; rock