Dark matters - Rasmus (yhtye : Suomi); Hakala, Aki, 1979-; Heinonen, Eero, 1950-; Rantasalmi, Pauli, 1979-; Ylönen, Lauri, 1979-; Laurenne, Nino; Rasmus (yhtye : Suomi) ([Malmö] : Playground Music Scandinavia AB, 2017)
10 kappaletta.
A-puoli: Paradise ; Something in the dark ; Wonderman ; Nothing ; Empire. B-puoli: Crystalline ; Black days ; Silver night ; Delirium ; Dragons into dreams.
Nino Laurenne (tuottaja), Rasmus (tuottaja).
Rasmus (yhtye): Lauri Ylönen (lauluääni), Pauli Rantasalmi (kitara), Aki Hakala (rummut), Eero Heinonen (sähköbasso).
Sanat: englanti.
Keywords: Rasmus (yhtye : Suomi) -- albumit; rock