Ennen - Nyt - Ahola, Taisto ([Ylihärmä] : Taisto Ahola, 2017)
19 kappaletta.
Ennen - Nyt ; Minkä vuoksi ; Kevään tuntu ; Kestävät valat ; Sininen satu ; Rakkauskirjeitä hiekassa ; Rakkautta ei se ollutkaan ; Kuljen onneni ohi ; Jos sinut saan ; Silmät niinkuin mantelit ; Lähtevien laivojen satama ; Etelän kaipuu ; Tuuleen kirjoitettu ; Kun sinisilmäs mä nähdä saan ; Yön tummat siivet ; Ystävien erotessa ; Valamon kellot ; Yhteinen onni ; Yhteinen matka.
Taisto Ahola (lauluääni), yhtye.
Keywords: Ahola, Taisto -- albumit; viihdemusiikki; tanssimusiikki