Laululaukku. - Aaltonen, Tapio, 1944-; Achrén, Peter; Hallikainen, Markus, 1987-; Huttunen, Anna; Kuoppamäki, Sami; Kätkä, Mari, 1973-; Lanu, Juha, 1961-; Lappalainen, Matti; Luolajan-Mikkola, Mikko-Ville, 1953-; Piispanen, Pasi; Pohto, Heikki; Rantanen, Harri, 1960-; et al. ([Helsinki] : Laulau Oy, 2009)
17 kappaletta.
Alkusoitto (Ollaanks kavereita) ; Hippasilla ; Mimmi ja Pena ; Samassa liemessä ; Sipparallaa ; Voi kunpa voisin ola ; Hipsun hapsun ; Lohikäärme Paavo ; Kiva kaveri ; Viisi sormea ; Linnunpojan päiväuni ; Ötökkäretki ; Kellolaulu ; Lapset soittaa ; Hiihoo hiiop vaan ; Hiljaisuuden H-hetki ; Sanaton laulu.
Mari Kätkä (lauluääni), Pasi Piispanen (lauluääni), Jousenkaaren koulun 3A ja 4A-musiikkiluokat, Lenni-Kalle Taipale (kosketinsoittimet), Juha Lanu (kitara), Sami Kuoppamäki (rummut, lyömäsoittimet), Tapio 'Mongo' Aaltonen (lyömäsoittimet), Harri Rantanen (bassokitara), Jarmo Tinkala (harmonikka), Heikki Pohto (huilu, sopraanoskasofoni, klarinetti), Matti Lappalainen (pasuuna, munniharppu, taustalaulu, örinö 8,15), Mikko-Ville Luolajan-Mikkola (viulu), Peter Achrén (viulu), Anna Huttunen (alttoviulu), Markus Hallikainen (sello).
Keywords: lastenlaulut