Sisältöä elämään - Mäntyniemi-Pääkkönen, Saara; Keväänranta, Mari; Lautamäki, Rami; Mäntyniemi, Allan L., 1959-; Mäntyniemi, Mertsi ([Suomi] : ALM Music, 2016)
14 kappaletta.
Tuhansinkielin ; Äidin rukous ; Ja laulu soi ; Sä olet luvannut ; Aarteeni ; "Minä olen" ; Hetki tuo ristinpuulla ; Joka askeleen ; Ei ihminen tietää voi ; Sisältöä elämään ; Niinkuin siipirikko ; Kärsimystie ; Uudeksi luo ; Ehtyneet lähteet.
Musiikinsovitukset: Yhteisprojekti.
Saara Mäntyniemi-Pääkkönen (lauluääni), Mari Keväänranta (lauluääni raidoilla 4,8,11,13 ja taustalaulu), Rami Lautamäki (taustalaulu) & Allan L. Mäntyniemi "ALM" (taustalaulu), Mertsi Mäntyniemi (harmonikka).
Keywords: hengellinen viihdemusiikki