DJ Kakkiainen - Kikattava Kakkiainen; Sony Music Entertainment Finland (2009-) ([Helsinki] : Sony Music Entertainment Finland Oy, 2016)
11 kappaletta.
Kikattava Kakkiainen -- Oo mun ystävä -- Halauspäivä -- Liian hauskaa -- Multa pääsi nauru -- Vitsikäs DJ -- Hirvittää -- Tanssi niin kuin Kakkiainen -- Pallot ilmaan -- Havunhelman metsän teema -- Ystävät on parhaita.
Kikattava Kakkiainen (yhtye tai esityskonsepti).
Sanat: suomi.
Keywords: Kikattava Kakkiainen (yhtye) -- albumit; lastenlaulut; elokuvamusiikki; animaatioelokuvat