Herrasmiehet tanssittaa. - Hyvärinen, Hannu; Järveläinen, Pekka; Kalliomaa, Mikko; Puranen, Hannele; Turunen, Veli-Matti ([Suomi] : Mikko Kalliomaa : Sävelet Soimaan ry., 1995)
12 kappaletta.
On ihmeen hyvä tulla kotiin ; Ikkunaprinsessa ; Hello Mary Lou ; Sabeline ; Sinä vain ; Sydämesi tyhjä huone ; Tyttö metsässä ; Vierellein tuu ; Sateinen ilta ; Olit täysikuu ; Leila ; Yön syliin.
Veli-Matti Turunen (lauluääni), Mikko Kalliomaa (kosketinsoittimet, lauluääni), Pekka Järveläinen (rummut, lauluääni), Hannu Hyvärinen (kitara, sähköbasso). Lisäksi: Hannele Puranen (taustalaulu).
Keywords: iskelmät