Nykysuomalaista - Aaltonen, Juhani, 1935-; Hauta-aho, Teppo, 1941-2021; Koskinen, Arto, 1947-; Koskinen, Mike, 1945-; Ojanen, Eero, 1943-; Paakkunainen, Seppo, 1943-; Saastamoinen, Ilpo, 1942-; Saksala, Harri, 1948-; Sarmanto, Pekka, 1945-; Vesala, Edward, 1945-1999; Virtanen, Heikki, 1953-; Soulset; et al. ([Turku] : Svart Records, 2016)
9 kappaletta.
B-puoli: Very sorry ; Spring ; Draw! ; The joke.
Soulset (yhtye A-puolella): Seppo 'Paroni' Paakkunainen (huilu, tenori- ja sopraanosaksofoni), Martti 'Edward' Vesala (rummut), Ilja Saastamoinen (kitara), Mike Koskinen (trumpetti), Hessu Virtanen (sähköbasso), Mamba Koskinen (piano), Harri Saksala (lauluääni, huuliharppu). Edward Vesala Jazz Band (yhtye B-puolella): Martti 'Edward' Vesala (lyömäsoittimet), Juhani Aaltonen (tenorisaksofoni, huilu, piccolo), Eero Ojanen (piano), Pekka Sarmanto (kontrabasso), Teppo Hauta-aho (kontrabasso B-puolen raidalla 2), Seppo Paakkunainen (tenorisaksofoni B-puolen raidoilla 2,4).
Keywords: popmusiikki; jazz; free jazz