Yksin - Anki, 1945-2007; Björklöf, Björn; Englund, Ingmar, 1920-1978; Kamu, Esa; Laurila, Heikki; Mäkelä, Olli; Ollikainen, Raimo; Pokela, Martti, 1924-2007; Rangdell, Jyrki; Rautasalo, Heikki, 1942-2009; Roiha, Raimo, 1936-1991; Rydman, Kari, 1936-; et al. ([Turku] : Svart Records, 2016)
12 kappaletta.
Aamusella kun herään -- Iltalaulu -- Suru on mennyt sydämeeni -- Kaunein uni -- Pieni lintu -- Kehtolaulu -- Timanttisormus -- Ei murheita mulla -- Kuljen katuja pitkin -- Rakkaani hylkää mua ei -- Ne kesäyöt -- Sano nuo kauniit sanat.
Anki (lauluääni). Lisäksi: Martti Pokela (kantele), Kari Rydman (johtaja), Esa Kamu (viulu), Raimo Ollikainen (viulu), Jyrki Rangdell (alttoviulu), Heikki Rautasalo (sello), Raimo Sarkio (kitara), Tapani Tamminen (kontrabasso), Jörgen Petersenin studio-orkesteri, Heikki Laurila (kitara), Pentti Vuosmaa (kontrabasso), Per Wallenius (kontrabasso), Björn Björklöf (trumpetti), Raimo Roiha (piano), Ingmar Englund (kitara), Olli Mäkelä (rummut).
Keywords: Anki, -- 1945-2007. -- albumit; viihdemusiikki; popmusiikki