Iloo - Kanth, Miro; Colliander, Miika; Universal Music Oy ([Helsinki] : Universal Music Oy, 2016)
1 kappale.
Iloo.
CD-R-levy.
Hermanni Kovalainen (tuottaja), Petri Matara (tuottaja).
Miro Kanth (lauluääni), Miikka Colliander (kitara).
Keywords: Kanth, Miro -- singlet; popmusiikki