Yön onni ympärillä : sekakuorosävellyksiä = Surrounded by the happiness of the night : mixed choir compositions - Salminen, Sauli, 1952-; Kailaanmäki, Milla; Sarmanto, Auvo ([Kustannuspaikka tuntematon] : Sauli Salminen, 2015)
16 kappaletta.
Sanat: suomi.
Julkaistu myös CD-äänilevynä.
Keywords: kuoromusiikki; laulut; häämarssit