Buutsi T. & Lokit. - Buutsi T.; Asa, 1980-; Jonde, 1980-; Kale, 1976-; Mac Bueno; Naispyy; Notkea Rotta, 1975-; Numminen, MDMA; Paalanen, Peter; Petos; Psychosis, Moses; Rautaperse; et al. (Helsinki : Monsp Records, 2015)
12 kappaletta.
Mammonassa kiinni ; Vihreet samettistiflat ; MC ; Alan miehiä ; Sexy mofo ; Lisää ; Imuri ; Sinipunainen ; Paskakuski ; Bite my nuts ; Lokit ; Mä meen.
Buutsi T. & Lokit (yhtye): Buutsi T. (bassokitara, kosketinsoittimet, lauluääni), Moses Psychosis (lyömäsoittimet, kosketinsoittimet, lauluääni), Peter 'Bluesmies' Paalanen (kitara, kosketinsoittimet, lauluääni). Lisäksi: Jonde (räppäys 1), Asa (räppäys 2), Taisto Tapulist (räppäys 3), Petos (räppäys 4), Ässä (räppäys 4), Rautaperse (räppäys 4), Tantr Slangrr (räppäys 5), Mac Bueno (räppäys 6), Notkea Rotta (räppäys 7), Kale (räppäys 8), MDMA Numminen (räppäys 8), Rohtori Laine (räppäys 9), Shane (räppäys 10), IPC (yhtye 11). Naispyy (räppäys 12).
Keywords: Buutsi T. -- albumit; Buutsi T & Lokit -- albumit; rap