Melodic approaches to jazz improvisation. Volume 1, Relationship between chords and scales - Nurmi, Mikko ([Mikko Nurmi], 2013)
Opas käsittelee asteikkojen käyttöä jazz-improvisoinnissa eri sointujen ja sointukulkujen yhteydessä.
Keywords: sävelasteikot; improvisointi