Rakkauden säveliä - Ah!; Anttila, Matti (basisti); Kaijansinkko, Jarmo; Kippo, Anssi, 1976-; Lepola, Hannu; Vesala, Pentti ([Kustannuspaikka tuntematon] : Anssi Kippo & Hannu Lepola, 1993)
11 kappaletta.
Ah! (yhtye/duo): Anssi Kippo (lauluääni A-puoli raidat 1, 4, B-puoli 1, 2, taustalaulu, kitara, mandoliini, basso A-puolen raidalla 4), Hannu Lepola (lauluääni, taustalaulu, rummut, lyömäsoittimet, basso A-puoli raita 1). Lisäksi: Jarmo Kaijansinkko (kosketinsoittimet, taustalaulu A-puoli raita 1), Pentti Vesala (basso A-puoli raita 6, B-puoli 1-4, kontrabasso B-puoli raita 5), Matti Anttila (basso A-puoli raidat 2, 3, 5).
Äänitys: talvi 1992 ja talvi 1993, Lappeenranta, YLE:n studio.