Pikkusisko. - Tohtori Orff & herra Dalcroze; Sepponen, Pihla ([Kustannuspaikka tuntematon] : Uhma Tuotanto, 2010)
1 kappale.
Kappaleen tekijätiedot puuttuvat julkaisusta.
Tohtori Orff & Herra Dalcroze (yhtye). Lisäksi: Pihla Sepponen (taustalaulu).
Keywords: Tohtori Orff & herra Dalcroze -- singlet; lastenlaulut; lastenlaulut