Olli Kortekankaan arkisto - Kortekangas, Olli; Hämeenniemi, Eero; Ingleby, Mark (1958)
Arkisto sisältää Olli Kortekankaan sävellyskäsikirjoituksia ja kirjeenvaihtoa sekä jonkin verran painatteita kuten konserttiohjelmia.
Keywords: arkistoaineistot; sävellyskäsikirjoitukset; artikkelit (julkaisut)