Puskasoitto - Sakalaiskat; Korpinen, Heimo; Sakala, Janne; Sakala, Riina ([Kustannuspaikka tuntematon] : Sakalaiskat, 2013)
21 kappaletta.
CD-R-äänilevy.
Instrumentaaliesitys.
Sakalaiskat (yhtye): Riina Sakala (harmonikka), Janne Sakala (mandoliini, kontrabasso), Heimo Korpinen (huuliharppu).
Keywords: kansanmusiikki; viihdemusiikki