Boom kah - Robin, 1998- (2013)
14 kappaletta.
Boom kah -- Erilaiset -- Kävele mun kaa -- Tilttaamaan -- 3D-lasit -- Anonyymit ja nimimerkit -- Onnellinen -- Neon -- Pystyt mihin vaan -- Eeppinen -- Vapaus -- Ei välii -- Jarrupala -- Oikee.
Robin (lauluääni). - Muusikot lueteltu osittain oheistiedoissa.
PUUTELUETT.
Puuttuu kansalliskokoelmasta
Keywords: Robin, -- 1998- -- albumit