Kudelma - KuusVeisaa; Henttinen, Pirkko; Isosaari, Eeva-Liisa; Karo, Anna; Rinne, Anja; Vehviläinen, Malla; Ylijoki, Eeva-Liisa (KuusVeisaa, 2012)
17 kappaletta.
KuusVeisaa: Anja Rinne, Eeva-Liisa Ylijoki, Malla Vehviläinen, Pirkko Henttinen, Eeva-Liisa Isosaari, Anni Karo.
KuusVeisaa (lauluyhtye): Anja Rinne, Eeva-Liisa Ylijoki, Malla Vehviläinen, Pirkko Henttinen, Eeva-Liisa Isosaari, Anni Karo.
Keywords: hengelliset laulut (kristinusko)