Noir - Callisto (yhtye); Björklund, Ariel; Karvonen, Arto; Klapuri, Esa; Myllykangas, Markus; Niemelä, Juho; Nygård, Johannes; Ojamaa, Maria; Olsson, Jonas; Fullsteam Records (Helsinki : Fullsteam Records ; [Turku] : Svart Records, 2012)
8 kappaletta.
Wormwood ; Latterday saints ; The fugitive ; Backwoods ; A close encounter ; Pathos ; Folkslave ; Woven hands.
Callisto (yhtye): Markus Myllykangas (lauluääni, kitara), Johannes Nygård (kitara), Arto Karvonen (syntetisaattori, sämpläys, sähköpiano, harmoni, theremin, puhe), Juho Niemelä (bassokitara), Ariel Björklund (rummut, kellopeli). Sekä: Jonas Olsson (lauluääni, slide guitar, kellopeli, lyömäsoittimet), Maria Ojamaa (englannintorvi), Esa Klapuri (saksofoni, huilu).
Sanat sisäkannessa: englanti.
Keywords: Callisto (yhtye) -- albumit; heavy metal