Ihanimmat ikivihreät : suomalaisen viihteen helmiä - Laine, Harri (Helsinki : F-Kustannus, 2013)
66 kappaletta.
Sävelten hurmaa ; Tangon taikaa ; Valssin pyörteissä.
Soitinnus: melodia, sointumerkit, kosketinsoitin.
Sanat: suomi.
Keywords: laulukirjat; hitit; viihdemusiikki; kokoomateokset; tanssimusiikki; iskelmät