Romanssin revanssi - Körttinä; Bottas, Kari; Lounela, Kari; Murtovaara, Johanna; Näränen, Pertti; Seppälä, Heikki; Toivonen, Pasi; Virta, Veli-Pekka; Wood Productions ([Helsinki] : Wood Productions, 2012)
14 kappaletta.
Körttinä (yhtye): Pasi Toivonen (rummut, harmonikka, kitara, lauluääni, taustalaulu), Kari 'Lounis' Lounela (lauluääni, buzuki, mandoliini, kitara, harmonikka, sähköurut, taustalaulu), Pertti 'Peeko' Näränen (kitara, bassokitara, rummut, taustalaulu), Kari Bottas (huuliharppu, bongorummut, lauluääni, taustalaulu), Johanna Murtovaara (lauluääni, taustalaulu), Veli-Pekka 'Vepi' Virta (lauluääni, kitara, rummut, taustalaulu), Heikki Seppälä (bassokitara, kitara, taustalaulu). Kokoonpano vaihtelee kappaleittain.
Sanat tekstiliitteessä: suomi (raidat 1-13).
Keywords: rock; folk rock