...is al right - Agents; Kääriäinen, Jorma, 1961-; Ratas Music Group ([Tampere] : Ratas Music Group, 2012)
16 kappaletta.
Agents (yhtye) & Jorma Kääriäinen (lauluääni).
Keywords: Kääriäinen, Jorma, -- 1961- -- albumit; Agents -- albumit; viihdemusiikki; popmusiikki