Sydänsillat - Marion, 1945- ([Helsinki] : Kalle Munck, 2012)
22 kappaletta.
Sydänsillat -- Kosketa mua -- Kun sä olit mun -- Kenelle kukat hän vie -- Muukalaisia -- Baby face -- Oi niitä aikoja -- Brigitte Bardot -- All of me -- Rakkaus on hellyyttä -- Disco tango -- Älä mee -- Senorita por favor -- Lehtinen potpuri -- Kylähäät -- Päivänsäde ja menninkäinen -- Get on -- Hyvästi yö -- Horapotpuri -- A yidishe mame -- Kiitos musiikista -- Jos voisin laulaa.
Myös promo-CD.
Marion (lauluääni). Säestävät muusikot lueteltu julkaisun tekstiliittessä.
Äänitys: (raidat 6-22): 29.10.2011, Tampere, Tampere-talo (livetaltiointi, 50 v. juhlakonsertti).
Keywords: Marion, -- 1945- -- albumit; konsertit; viihdemusiikki; iskelmät