Jazz forever - Harjula, Jaakko, 1941-; Viitamäki, Kalevi, 1923-2001; Salo, Tapio, 1948-2010; Parkkonen, Tomi, 1953- ([Helsinki] : Fintra, 1992)
13 kappaletta.
Ain't misbehavin' -- Värmeland, du sköna -- It don't mean a thing, if you ain't got that swing -- Moonlight in Vermont -- How insensitive -- I should care -- Rakovalkealla -- Stella by starlight -- Summertime -- On hetki -- Don't get around much any more -- Sonny Boy -- Undecided.
Kasetin lipukkeessa B-puolen kappaleiksi merkitty Harjula: A touch of jazz-kasetin B-puolen kappaleet.
Jaakko (Jaska) Harjula (piano). - Lisäksi: Kalevi Viitamäki (alttosaksofoni), Tapio Salo (kontrabasso), Tomi Parkkonen (rummut).
Keywords: Harjula, Jaakko, -- 1941- -- albumit; jazz