Kukkurukuu - Mariska, 1979-; Bister, Reija, 1952-; Jakku, Jaakko, 1982-; Järvelä, Antti (Antti Santeri); Herrero, Luis, 1981-; Suominen, Klaus, 1979-; Pahat Sudet; Bratislava Symphony Orchestra; Mariska & Pahat Sudet; Warner Music Finland ([Kustannuspaikka tuntematon] : Warner Music Finland, 2012)
10 kappaletta.
Matkalla Manalaan -- Liekki -- Kuolema on kalamies -- Kukkurukuu -- Sinä päivänä kun sä lähdet -- Veri on vettä sakeampaa -- Kettu ja korppi -- La muerte -- Kalpeet -- Ukon laulu.
Mariska & Pahat Sudet (yhtye): Mariska (lauluääni, melodika), Jaakko Jakku (rummut, kitara), Luis Herrero (bassokitara), Klaus Suominen (kosketinsoittimet). - Lisäksi: Antti Järvelä (viulu raidalla 10, mandoliini raidalla 10), Reija Bister (harppu /3), Bratislava Symphony Orchestra (orkesteri /2,3,4).
Sanat tekstiliitteessä: suomi.
Keywords: Mariska, -- 1979- -- albumit; Mariska & Pahat Sudet -- albumit; popmusiikki; rock