Seppo Heikinheimon arkisto - Heikinheimo, Seppo (1960)
Arkistossa on Seppo Heikinheimon kirjeitä, lehtileikkeitä ja Aarre Merikannon elämäkertaa koskeva aineistoa.
Keywords: Merikanto, Aarre, : 1893-1958; arkistoaineistot