Harmonikka paraati - Taka-Hikiän Harmonikat; Kokkinen, Jari, 1965-; Vainio, Taito, 1935-2001; Audiotuotanto (Helsinki : Audiotuotanto, 1991)
12 kappaletta.
Kuutamolla kahden ; Kolibri ; Ilta Oulunjoella ; Pyhäjärvi ; Kaipaus ; Venäläinen kaiho ; Iltatähti ; Särkyneitä toiveita ; Kesäsaaren valssi ; Kouvolan masurkka ; Kevättä rinnassa ; Suomalainen polkka.
Instrumentaaliesityksiä.
Taka-Hikiän Harmonikat: Sirpa Helenius, Sari Jokela, Arvi Jokela, Markku Ignatius, Jorma Jauhiainen, Jari Kainulainen, Eero Finnilä, Seppo Finnilä, Heimo Ketola, Anne Lindén, Ari Väisänen, Jouni Pohjolainen, Jarkko Turpeinen, Taito Vainio (johtaja), Jari Kokkinen (johtaja).
Keywords: Taka-Hikiän Harmonikat. -- albumit; viihdemusiikki; instrumentaalinen viihdemusiikki