Rakkauden Ammattilaiset. - Rakkauden Ammattilaiset; Haavisto, Olli, 1954-; Happonen, Ukko; Jokinen, Antero; Kräkin, Kari-Matti; Laine, Mika; Leidén, Hannu; Tikkanen, Teijo, 1971-; Timonen, Ari ([Kustannuspaikka tuntematon] : Major Leidén Productions, 2011)
11 kappaletta.
Aamuruskon maa -- Ruukullinen kultaa -- Pitkään junaan -- Liftarityttö -- Kesäneito -- Kotiinpäin -- Keskellä ei mitään -- Yksi sateinen yö -- Tuhlaajapoika -- Kuiskausten silta -- Pilviset päivät.
Rakkauden Ammattilaiset: Antero Jokinen (voc), Ukko Happonen, Kari-Matti Kräkin (g), Mika Laine (b), Ari Timonen (dr).
Rakkauden Ammattilaiset (yhtye). Jäsenet: Jokinen, Antero (lauluääni). Happonen, Ukko (kitara). Kräkin, Kari-Matti (kitara). Laine, Mika (bassokitara). Timonen, Ari (rummut). Lisäksi: Haavisto, Olli (steel-kitara). Tikkanen, Teijo (kosketinsoittimet). Leidén, Hannu 'Guts' (taustalaulu).
Keywords: Rakkauden Ammattilaiset -- albumit; iskelmät; rock; country